Nieuws archief

De spelersgroep is bekend

Dit jaar hebben we weer een geweldige groep spelers bij elkaar weten te krijgen. De totale spelersgroep bestaat uit negen spelers. Vier hiervan hebben vorig jaar ook mee gedaan met het stuk “Woar doet ze ’t van”. Dit zijn Rolien Horlings, Paulien Smid, Truida Niezing en Jaap Santing.

Lees meer

Stukkeuze is bekend

Dit jaar speelt de SOR het stuk “Met een ezel naar de boer” en is geschreven door D.J. Eggengoor. De originele titel van dit stuk is “Zo’n heerlijk huisje buiten”. Het is een blijspel dat zich afspeelt op twee boerderijen midden in het dorp Ruinen.

Lees meer

Seizoen 2016 is gestart

Sinds oktober 2015 zijn we als Stichting alweer bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Dit begint zoals altijd met de stukkeuze. Samen met de regisseur wordt een selectie stukken doorgenomen om tot een uiteindelijke keuze te komen.

Lees meer

Website in ontwikkeling

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Ook de website wordt onder handen genomen. Binnenkort is deze website dus geheel vernieuwd. Hou onze website dus in de gaten. Tot snel!

Een Vlog van "Waor doet ze 't van?"

Via onderstaande link (youtube) kunt u de vlog (video weblog) van het stuk "Waor doet ze 't van?" bekijken.

Vlog "Waor doet ze 't van?"

De SOR bij RTV Drenthe "De Brink"

Donderdag 23 juli was de SOR (regisseur Mark Robijn en speelster Paulien Smit) te gast bij RTV Drenthe, programma De Brink. Deze dag werd De Brink gepresenteerd door Sophie Timmer.

Via onderstaande link kunt u het fragment nogmaals terug luisteren (vanaf minuut 36).

Uitzending De Brink, 23 juli 2015

Sor in het nieuws

De afgelopen weken heeft de SOR meermalen in de regionale kranten gestaan met de vorderingen van het stuk dat we dit jaar spelen, namelijk Waor doet ze 't van?. Onderstaand kunt u de artiekeln nog eens nalezen. Klik op de artikelen voor een grotere versie.

         Meppeler Courant                  Wolder Courant  

20 juli 2015         13 juli 2015   13 juli 2015    27 mei 2015 

 scan0028 scan0029 scan0032 scan0033

Wolder Courant 1 juli 2015

scan0030